0 produse in cos

RichterRichter – O Companie cu adevarat buna!

Richter – Richtig Junge Schuhe este o companie cu peste 50 de ani de succes, bogata atat in traditie cat si in inovatie. Datorita dinamicii si angajamentului Richter a crescut la nivel european in bransa incaltamintei pentru copii.
Cota de export Richter se afla la peste 85%, Germania, Elvetia, Marea Britanie si Benelux numarandu-se printre cele mai importante piete de desfacere straine.
Richter da tonul in moda pentru incaltamintea de calitate pentru copii si adolescenti in Europa.
Centrala Richter din Pasching, nordul Austriei este piesa de baza si "creierul " companiei.

Misiunea Richter

Richter – Richtig Junge Schuhe

 • Richter vrea ce e mai bun pentru picioarele sensibile ale copiilor.
 • Richter este specialistul nr. 1 in incaltamintea pentru copii: moderna, sanatoasa si potrivita.

Richter – Richtig Junge Schuhe

 • Richter are activitate internationala, dar ramane fidela originii si traditiei.
 • Richter se bazeaza pe inovatie, dar cunoaste meseria traditionala.
 • Richter produce incaltaminte pentru copii cu adevarat buna si cu adevarat moderna.

Richter – Richtig Junge Schuhe

 • Partenerul Richter este comertul specializat.
 • Dorim ca seriozitatea, service-ul si eforturile noastre pentru succesul comun sa poata fi apreciate.

Filosofia de produs - Richter

Richter face incaltaminte de calitate!

 • Pozitia de lider de piata este cea mai buna dovada pentru o marca de succes. De aceea calitatea este telul central al companiei Richter

Richter face incaltaminte sanatoasa!

 • Protectia optima este cea mai buna investitie in viitor pentru picioarele sensibile ale copiilor. De aceea Richter lucreaza impreuna cu ortopezi renumiti.

Richter face incaltaminte foarte confortabila!

 • Exactitatea privind lungimea este cel mai important aspect la copii si garantia unei cresteri sanatoase.

Richter face incaltaminte practica!

 • Utilitatea este cel mai simplu lucru pentru mama si copil si usureaza utilizarea zilnica.

Richter face incaltaminte moderna!

 • Design-ul modern aduce bucurie si placere parintilor si copiilor, fara a compromite calitatea.

Richter face incaltaminte care protejeaza!

 • Robustetea si functionalitatea sunt cele mai sigure premise pentru solicitarea sustinuta datorata utilizarii zilnice.

Richter – Richtig Junge Schuhe este un producator traditional austriac, care activeaza in serviciul copiilor de mai bine de 50 de ani. Fabrica austriaca colaboreaza strans cu furnizorii si nu isi permite nici o abatere de la calitate atat in ceea ce priveste calitatea materialelor, cat si a conditiilor de manufacturare.


Corectitudine fata de prietenii naturii

Sub eticheta Richter natural,  Richter prezinta noua serie de modele, care reuneste pentru prima data in structura incaltamintei pentru copii natura si tehnica.

Pentru aceste modele se folosesc garantat numai materiale absolut naturale, cum ar fi de exemplu piele vopsita cu vopsea vegetala ( fara metale grele si substante chimice ). Incaltamintea impermeabila din gama Richter natural este echipata cu membrana, o inovatie de la eVent Fabric, ce permite respiratia piciorului.
Puntea dintre natura si tehnica leaga un sistem inovativ cu functiuni diverse, schimbabile. Iarna de exemplu talpa interioara din pasla are grija sa asigure o caldura placuta. Si in zilele fierbinti de vara talpa vildona drysole asigura clima corecta in incaltaminte.


Materialul cel mai bun este si cel corect pentru Richter!

Incepinad cu colectia 2006/07 se foloseste la incaltamintea Richter pentru prima data un material complet revolutionar pentru domeniul incaltamintei pentru copii: eVent Fabric, cea mai noua generatie din tehnologia membranelor impermeabile si care permit respiratia.
eVent Fabric este o adevarata descoperire revolutionara. Materialul consta dintr-o membrana durabila impermeabila, care transporta in exterior numai prin simplul mers transpiratia ce ia nastere in incaltaminte, datorita technologiei Direct Venting.
Cele mai multe membrane existente in comert au dezavantajul unei acoperiri cu poliuretan, care actioneaza ca o bariera.
In interiorul membranei eVent fabric se afla introdusa o membrana patentata care reuneste o structura de pori deschisi cu proprietati hidrofuge. Datorita avantajelor acestei tehnologii DrySystem este posibil pentru prima data ca umiditatea sa se elimine direct prin fata exterioara a incaltamintei.


Pentru un confort placut la purtare si picioare cu adevarat calde si uscate! Noua eVent fabric ( stanga ) vedere la microscop in comparatie cu membrana obisnuita cu strat poliuretanic ( dreapta ):Richter este recunoscut drept inovator in domeniul incaltamintei pentru copii.

Cu eVent Fabric, cea mai noua generatie de membrane impermeabile si capabile de respiratie, incaltamintea pentru copii are in componenta pentru prima data o technologie, care a fost desemnata pe plan mondial in urma unor teste independente ca fiind clar invingatoare. Richter este primul producator de incaltaminte pentru copii care incepand cu colectia Toamna/iarna 2006 foloseste exclusiv membrane de la la eVent Fabric.

eVent Fabric a fost dezvoltata de BHA – Technologies, o filiala a concernului american General Electric. In opozitie fata de produsele competitiei tehnologia eVent se dezice de acoperirea suplimentara cu poliuretan a membranei de baza. Acest lucru creste simtitor activitatea de respiratie, in conditiile unei impermeabilitati absolute. Astfel pentru prima data umiditatea iese din incaltaminte direct fara nici o piedica, care era creata de stratul deranjant de poliuretan.
Cunoasteti probabil senzatia care apare cand schiati:  manusa de ski se simte rece si umeda in interior, cu toate ca nu este intr-adevar umeda. Aceasta pentru ca, stratul de poliuretan care inconjoara membrana impermeabila preia umiditatea din spatiul interior si abia dupa aceea o elimina incet in exterior prin evaporare. Indeosebi la imbracamintea de exterior aceasta proprietate a materialului cauzeaza adesea si nedoritul efect de racire.

eVent Fabric ofera singura tehnologie din lume, care  impiedica aparitia acestui efect de racire si are grija de un climat mai bun. Producatori de marca din domeniul imbracamintei de exterior au trecut deja la utilizarea eVent Fabric.
eVent Fabric este inovatia absoluta din domeniul incaltamintei pentru copii. Tehnologia asigura copiilor picioare absolut uscate si un nou climat in incaltaminte, care este mai cald si mai uscat. Pentru picioare cu adevarat uscate si calde!Icechecker

Incepand cu colectia Toamna/Iarna 2005 exista sistemul de atentionare de polei pentru copii numit "Icechecker” de pe calcaiul incaltamintei textile de iarna Richter: in mijlocul emblemei reflectorizante  se afla un fulg de zapada alb sensibil la temperatura, care devine tot mai albastru cu cat temeratura exterioara este mai mica. Colorarea completa a cristalului apare in jurul temperaturii de inghet. Aceasta inseamna: atentie, pericol de alunecare! Astfel copii invata sub forma unui joc sa fie ei insisi atenti si sa ocoleasca pericolele naturale ale mediului.
Suncheker

Pentru cei mai mici exista la RICHTER incepand cu colectia primavara/vara 2006 o noua cucerire: sub forma unui joc copii pot descoperi influenta si puterea soarelui asupra oamenilor.
Diverse sandale din domeniul de marime 18-28 sunt echipate la capatul curelei cu scai cu o emblema "sunchecker”. Ca si in cazul "icechecker-ului”, "sunchecker-ul” indica de asemenea prin schimbarea culorii de la transparent la galben efectul incalzirii de catre soare. Copii sunt astfel sensibilizati sa descopere puterea soarelui in mod natural.


"sunchecker" intr-o zi normala "sunchecker" intr-o zi fierbinte


WMS

Sistemul de masurare a largimii (WMS) este o dovada a calitatii pentru incaltamintea pentru copii. Incaltamintea pentru copii este normata in 3 largimi, care au fost create in baza cercetarilor stiintifice. Literele W,M si S se interpreteaza dupa cum urmeaza: W lat, M mediu si S ingust.

inchide